Cestování Austrálie za nejkrásnějšími oblastmi

Pokud přemýšlíte, jak naložit se svým dlouhým volnem, není snad lepší místo na objevování tajemna, divoké přírody a podvodního světa, než nádherná Austrálie. Cestování Austrálie vám přinese zážitky, které navždy zůstanou ve vašich srdcích. Představíme vám nejnavštěvovanější lokality, kam se s našimi zájezdy můžete vypravit.

 

Pokud si vyberete cestování Austrálie s námi, nebudete ochuzeni o unikátní městskou architekturu ani neuvěřitelný podmořský svět, který v takové podobě, jež se vám představí na tomto kontinentě, nikde jinde na světě už nespatříte.

 

Cairns a Velký bariérový útes

Město Cairns leží na severovýchodě země a své návštěvníky vřele vítá svou pohodovou atmosférou. Funguje jako vstupní brána k velkému bariérovému útesu, který je největší na světě. Tady budete mít možnost pozorovat bohatou faunu i flóru. Mezi nejoblíbenější vodní živočichy patří žraloci, rejnoci, želvy i tropické ryby. Cestování Austrálie vám umožní se s těmito jedinečnými zvířaty potápět, sledovat je při šnorchlování a jednoduše s nimi sdílet prostor, což je zážitek sám o sobě. A právě v tento moment, kdy budete nasávat tu dech beroucí nádheru všude kolem, získá cestování Austrálie ten pravý rozměr.

 

Sydney: město plné energie

Největší město kontinentu není jen jedinečná budova Opery. Cestování Austrálie, to je poznávání do hloubky. A poznávání se nevyhneme ani při návštěvě inspirujícího města Sydney. Představuje jeden z nejkrásnějších přístavů světa, jenž se pyšní upravenými ulicemi a zelenými parky, které předurčují mstní k zdravému životními stylu. S námi se podíváte na nedaleké pláže, kde vám dojde, že cestování Austrálie je váš právě naplňovaný životní sen.

 

Národní park Blue Mountains

S naším zájezdem vám neuniknou ani hory. Pohoří Blue Mountains se nachází 100 km na západ od Sydney a přináší úžasné výhledy. Tato krajina, ve které můžete pozorovat soutěsky, pískovcové hory i propasti, je zapsaná do seznamu UNESCO právem. Nachází se zde vzácné druhy eukalyptů, z nichž se za velkých teplot vypařují oleje. To má za následek modrý opar, který se nese nad celým pohořím. Díky letním zájezdům vám cestování Austrálie umožní se tímto ohromujícím pohledem kochat, jak dlouho budete chtít.

 

Uluru a rudý střed

Cestování Austrálie by nebylo kompletní bez návštěvy rudého středu Austrálie, který nabízí neopakovatelnou atmosféru Austrálie, suché horko, červený písek, neuvěřitelné výhledy. Největší atrakcí je Uluru, posvátná hora místních domorodců, největší monolit světa. Ale jen o kousek dále najdeme další přírodní krásy v podobě sklaních útvarů Olgas, kde Vás čeká také krásný trek. Celá oblast by nebyla kompletní bez návštěvy krásného Kings Canyonu a zakončit výlet můžete v největším městě oblasti Alice Springs.

 

Cestování Austrálie přináší nepopsatelné zážitky každému, neboť v tomto překrásném kraji si úplně každý najde to své. V průzračných vodách, na vrcholech hor nebo ve vyprahlých pustinách, kde si budete připadat jediní na světě. S námi zažijete dokonalý mix relaxace a aktivní dovolené. Dovolená Austrálie je pro odvážné, otevřené a dychtivé cestovatele!

1 - nejméně, 5 - nejvíce

×
×
×
×